R E N G Ø R I N G FOR A L L E

P r o f i l

RFA-kompagniet er ledet af Anna Lise Andersen. Hun kommer fra et andet land og har selv mærket, hvor svært det er for udlændinge at få job i Danmark. Derfor er det en mærkesag for Anna Lise at lave de negative udtalelser om udlændinge om til positive. Bare fordi man taler dårligt dansk, betyder det ikke, at man arbejder dårligt. At man er anderledes betyder bare, at man har noget ekstra at byde på.

Ved at anvende en ny arbejdsmetode og et nyt kontaktsystem gør hun det nemmere for kunderne at komme i kontakt med rengøringsassistenterne uden besvær. Anna Lise ønsker samtidigt at bygge bro mellem de forskellige nationaliteter og være med til at nedbryde de fordomme, der er mod udlændinge i Danmark.

Ved at bruge Rengøring For Alle kan du være en dråbe, der spreder ringene i vandet og gør en forskel.

 

**************************************

 

ENKELT – NEMT – HURTIGT – BILLIGT

 

**************************************

 

***ENKEL

Hos RFA-KOMPAGNIET er der ikke noget gebyr, og heller ikke skjulte regninger. Du betaler kun for det, du har fået. Du kan altid ringe, når du har behov for rengøring, uanset om det er om natten, i weekenden eller på en helligdag. Vores telefon holdes åben døgnet rundt.

 

***NEMT

For det første har vi altid en arbejdsseddel, der bliver hængt op på arbejdspladsen, og som alle kan se. Vores assistent skriver de ting, hun gør eller den tid, hun har brugt, hver gang hun gør rent.

For det andet har vi en konkret og detaljeret arbejdsplan, der gør det nemt for dig at kontrollere, hvad der er blevet gjort sidste gang, hvad der skal gøres denne gang, og hvad der vil blive gjort næste gang. På den måde kan du se, om tingene bliver gjort præcis, som der står i arbejdsplanen.

 Det er også nemt for dig med at planlægge oprydning. Der er kort sagt en stor forskel fra andre rengøringsselskaber med ukonkrete planer og manglende mulighed for kontrol – ting, der fører til, at aftalen går skævt og ender med utilfredshed hos begge parter.

 

***HURTIGT

Hos os er der næsten ingen ventetid. Ring i dag og få gjort rent i morgen eller til den tid, du ønsker. Vi kommer så mange, som arbejdet kræver. Vi arbejder effektivt. Ingen kaffepauser eller rygepauser. Så kan arbejdet blive færdigt i en fart, og du skal ikke vente så længe.

 

***BILLIGT

Vores timepris ligger nogenlunde som de fleste rengøringsfirmaer. Men du kan få meget mere ud af os i timen, og kvaliteten er langt bedre. Der er forskel på, hvor meget man i teorien kan klare i timen, og hvor aktiv man er i den tid, man arbejder. Så kig hellere efter, hvor meget du kan få for de penge, du betaler, i stedet for at købe tid, som ikke bliver udnyttet.

Desuden er der heller ikke noget aftentillæg eller weekendtillæg som hos andre rengøringsvirksomheder. Vi arbejder gerne til samme pris uden at forlange ekstra - heller ikke helligdagstillæg, hvis du har en månedspris.

 

 Ring til os og prøv en måneds rengøring og mærk forskellen!

Vi er her for alle!

 

 

Daglig rengøring for private i Kolding kommune og omegn: bl.a.Vamdrup, Lunderskov, Haderslev, Christiansfeld, Bjert, Sdr. Stenderup, Almind, Vejen, Taulov, Fredericia.

Daglig rengøring og hovedrengøring for både erhverv og private i Trekantsområdet.

************************************************

Vi arbejder på højtryk, alle ugens dage, uden tillæg

Vi ryger ikke

Vi holder ikke kaffepause

***********************************************

Har du eller din virksomhed behov for en hjælpende hånd til rengøring?

Ring 26 33 04 43

Er du vicevært for et ejendomsselskab og søger en seriøs samarbejdspartner til at klare rengøringen?

Ring 26 33 04 43

Drømmer du om et skinnende rent hjem til en fest, men orker ikke selv at gøre det?

Ring 26 33 04 43

Er du utilfreds med din rengøringshjælp/dit rengøringsselskab? Ring 26 33 04 43