R E N G Ø R I N G FOR A L L E

K O N T R O L

Med henblik på et langsigtet samarbejde, har vi brug for din hjælp. Du kan hjælpe os med at fortælle, hvis der er noget vi ikke får øje på. Ris og ros modtager vi gerne.

Men for at hjælpe skal man forstå, hvordan vores system fungerer. Vi har her nogle tips, som du kan bruge til rengøringskontrol.

1. Kig venligst på arbejdsplanen og læs om de ting, som skal gøres hver gang.

2. De ting, som er på skift, gøres kun én ad gangen. Kig på arbejdsseddelen og læs om, hvilke ting vi skal gøre netop denne gang.

3. Tjek tingene igennem, om de bliver gjort, som de skal (og de ting, der bliver gjort på samme dag). Skriv ned på en seddel hvis der er noget, I vil sige, og læg den i den kuvert, som er hængt op ved siden af arbejdsplanen.

Men husk på, rengøring kan ikke være 100 % tiptop, selv hvis man gør det i sit eget hjem. Udover erfaringer og ansvarlighed, spiller vejret og belysningen i huset en stor rolle i hvilken resultat man opnår. Der er altid sammenhæng mellem dårligt vejr og dårlig rengøring. Man får ringere rengøring hvis man ikke kan se tilstrækkeligt, i tilfælde hvor det er mørk eller lyset ikke er skarpt nok, eller når solen blænder. Særligt spindelvæv kan man kun se i nogle bestemte vinkler.

Vi opfordrer jer til at have forståelse overfor vores arbejde. Selvom man skifter fra det ene rengøringsfirma til det andet på grund af utilfredshed alligevel, er de almindelige menneskelige fejl, der sker til dagligt, uundgåelige. Det er også en ulempe at skifte rengøringsfirma hele tiden. Så vær hellere åben og venlig. Dette gør folk glad og vil gøre mere for jer. Derved kan I få det bedste ud af jeres penge.

 

 

 

 

På forhånd tak!

 

Med venlig hilsen

RFA-KOMPAGNIETS medarbejdere

 

Vi er her for alle!

Daglig rengøring for private i Kolding kommune og omegn: bl.a.Vamdrup, Lunderskov, Haderslev, Christiansfeld, Bjert, Sdr. Stenderup, Almind, Vejen, Taulov, Fredericia.

Daglig rengøring og hovedrengøring for både erhverv og private i Trekantsområdet.

************************************************

Vi arbejder på højtryk, alle ugens dage, uden tillæg

Vi ryger ikke

Vi holder ikke kaffepause

***********************************************

Har du eller din virksomhed behov for en hjælpende hånd til rengøring?

Ring 26 33 04 43

Er du vicevært for et ejendomsselskab og søger en seriøs samarbejdspartner til at klare rengøringen?

Ring 26 33 04 43

Drømmer du om et skinnende rent hjem til en fest, men orker ikke selv at gøre det?

Ring 26 33 04 43

Er du utilfreds med din rengøringshjælp/dit rengøringsselskab? Ring 26 33 04 43