R E N G Ø R I N G FOR A L L E

E R H V E R V S K U N D E R

Vi tilbyder rengøring til alle kantiner, køkkener, hoteller, butikker, restauranter, klinikker, boligopgange eller virksomheder, som har kontor. Lige meget hvor stort rengøringsbehov du har: hver dag, hver anden dag, to gange om ugen, en gang om ugen, en gang hver 14. dag eller en totalrengøring en gang om måneden, kommer vi gerne og giver et tilbud. Intet er for småt.

 

Vi hjælper dig med at finde fremt til den bedste løsning for din virksomhed. Måske ved du ikke, om du nu betaler for noget, der ikke er nødvendigt. Eller måske har du undladt noget, som du ellers skulle holde fokus på, fx vedligeholdelse.

 

Vi hjælper dig med at overveje, hvor tit tingene skal gøres. Så du behøver kun at bruge penge på det, der du har brug for. Du kan få gjort rent, samtidig med at spare penge.

 

Skal du også have rengøringshjælp til privaten, kan vi finde en nem løsning.

 

Vi har flere forskellige forslag. Du skal bare vælge det, der lige passer til din virksomhed.

 

 

Standardrengøring

Det er en helt almindelig rengøring, som dækker det daglige behov for de væsentlige ting, fx vandret afstøvning på store overflader, støvsugning, almindelig toiletrengøring og gulvvask, hvor det er nødvendigt. Når du vælger denne rengøringstype, skal du regne med en hovedrengøring en gang imellem til de sekundære ting, som ikke er omfattet af de ordinære arbejdsopgaver. Du kan vælge at gøre det selv eller få os til det.

 

Rengøring Plus med vedligeholdelse

Denne rengøringstype dækker behovet for dem, der kræver lidt mere end daglige rengøring, for dem, der både vil have det rent og pænt, for dem, der vil slippe helt for at holde øje med tingenes tilstand. Vi tager os også af de sekundære ting og vedligeholder dem. Der vil være en konkret plan for, hvornår og hvor tit tingene bliver gjort.

 

 

Nødvendig Rengøring

Denne rengøringstype giver dig mulighed for at minimere rengøringsafgiften. Du får kun os til det mest trængende, og resten klarer du selv. Du bestemmer selv, hvor meget du vil betale. Ud fra dit rengøringsbudget laver vi en arbejdsplan, der svarer til den ydelse, du vil få.

 

 

Luksusrengøring med garanti

Når du har valgt denne rengøringstype, får du en tiptop rengøring, hvor vi går helt i bund med tingene. Det eneste, du skal gøre, er at nyde det, du får. Vi tager ansvaret for at pleje og vedligeholde tingene eller forny dem.

 

Vores garanti: Ingen kalk på bad, vandhane, håndvask og bruser. Alle armaturer skinner. Ingen brun ring i toilet¸ pletter på tv og computerskærm, fingre på døre¸ støv på fodlister og alle overflader¸ edderkopper og spindelvæv. Totalt pletfri. Vi giver dig et skinnende rent hjem/arbejdssted.

 

 

Håndværkerrengøring/Flytterengøring

Denne type rengøring er et tilbud til ejendomsselskaberne, der leder efter en samarbejdspartner til rengøring, fordi folk ikke kan aflevere lejligheden lige så pæn, som de modtog den. Det er meget vigtigt at levere en lejlighed, som en nytilflyttet beboer kan være glad for. Og det kræver at rengøringsselskabet kan levere den vare, som svarer til standarden. Det vil vi garantere.

 

Vores garanti: Ingen kalk på bad, vandhane, håndvask, fliser og bruser. Alle armaturer skinner.  Ingen kalk, okker og brun ring i toilettet. Ingen fedted ovn og emhætte. Ikke nogen form for lugt efter tobaksrøg.

 

 

Valget er dit!

 

Ring nu 26 33 04 43 og få et uforpligtende tilbud

Vi er her for alle!

Daglig rengøring for private i Kolding kommune og omegn: bl.a.Vamdrup, Lunderskov, Haderslev, Christiansfeld, Bjert, Sdr. Stenderup, Almind, Vejen, Taulov, Fredericia.

Daglig rengøring og hovedrengøring for både erhverv og private i Trekantsområdet.

************************************************

Vi arbejder på højtryk, alle ugens dage, uden tillæg

Vi ryger ikke

Vi holder ikke kaffepause

***********************************************

Har du eller din virksomhed behov for en hjælpende hånd til rengøring?

Ring 26 33 04 43

Er du vicevært for et ejendomsselskab og søger en seriøs samarbejdspartner til at klare rengøringen?

Ring 26 33 04 43

Drømmer du om et skinnende rent hjem til en fest, men orker ikke selv at gøre det?

Ring 26 33 04 43

Er du utilfreds med din rengøringshjælp/dit rengøringsselskab? Ring 26 33 04 43