R E N G Ø R I N G FOR A L L E

P R I V A T K U N D E R

Vi tilbyder rengøringsydelse til alle familier, som har behov for rengøring. Er du syg og ikke i stand til at tage dig af rengøring? Har du travlt på arbejdet og derfor ikke har ret meget tid til dit eget hjem, eller vil du hellere bruge din fritid sammen med dine børn? Ring til os på 26 33 04 43. Vi hjælper gerne med at få balance i dit liv, mere tid til børnene, til dig selv, til kærlighed og fritidsinteresser.

 

VIRKSOMHEDSPOLITIK

Vores politik går ud på, at vi skal passe godt på dit hjem. Vi giver dig tryghedsgaranti. Vi rører ikke ved de ting, vi ikke må. Vi sørger for erstatning, hvis uheldet er ude. Vi er nemme, vi vil arbejde, vi har rent mel i posen, vi ryger ikke. Vi tager hensyn til børn, ældre og syge mennesker. Vi har tavshedspligt. Stol på os, som vi stoler på dig. Vores ry er bygget på tillid. En stor del af Koldings befolkning kender os og vil anbefale os til andre. Ejer du en virksomhed, finder vi en nem løsning til både kontoret og privaten.

 

***********************************************************

HVILKEN RENGØRINGSFORM VIL DU HAVE?

***********************************************************

  1. Fast, almindelig rengøring

Vi kommer fast en gang om ugen eller hver 14. dag til den aftalte tid. Vi gør det, der er aftalt. Du betaler en gang om måneden, eller efter aftale.

  1. En gang/hovedrengøring (en gang om måneden)

Når man har travlt, har man kun tid at sørge for, at der er pænt på overfladen. Derfor trænger det en gang imellem til en ordentlig rengøring, hvor man går helt i bund med tingene. Fx grundig rengøring under sengen, i og under sofaen, mellem møbler og vægge, fjernelse af edderkopper og spindelvæv, indvendig vinduespolering, afkalkning af bad, toilet, håndvask, armatur, affedtning af ovn, emhætte og meget mere. Nogle ting kan du klare selv, andre ikke. Her har du brug for professionel hjælp. Ring til os og aftal en tid, inden rengøringen vokser dig over hovedet.

  1. Flytterengøring

Når du flytter, har du travlt med alle mulige ting. Bare lad os klargøre din bolig til aflevering. Vi kender reglerne for boligaflevering. Vores erfaring siger, at det ikke kan betale sig at gøre det selv. Hvis det ikke bliver godkendt, skal du alligevel betale et kæmpe beløb til boligejeren. Ring til os! Vi skal nok give dig en overkommelig pris. Det betaler sig.

  1. Bad, toilet, håndvask, afkalkning af vandhane

Det er et område, som de fleste kommer til kort. Hvis du ikke har styr på, hvilke rengøringsmidler, du skal bruge, og hvordan du bruger midlet, er det en god ide at lade være. Så undgår du at ødelægge dine ting. Desuden kan det være farligt at bruge et forkert rengøringsmiddel. Vi skal nok få tingene til at blive nye igen. Vi tager ikke penge, hvis det ikke skinner.

  1. Rensning af ovn og emhætte

Ja, det er endnu sværere og næsten uoverskueligt, hvis man ikke har de nødvendige faglige kompetencer. Lad os ordne det for dig!

 

 

 

 

Valget er dit!

 

Ring 26 33 04 43

Få en gang rengøring uden binding og mærk forskellen.

 

Vi er her for alle!

Daglig rengøring for private i Kolding kommune og omegn: bl.a.Vamdrup, Lunderskov, Haderslev, Christiansfeld, Bjert, Sdr. Stenderup, Almind, Vejen, Taulov, Fredericia.

Daglig rengøring og hovedrengøring for både erhverv og private i Trekantsområdet.

************************************************

Vi arbejder på højtryk, alle ugens dage, uden tillæg

Vi ryger ikke

Vi holder ikke kaffepause

***********************************************

Har du eller din virksomhed behov for en hjælpende hånd til rengøring?

Ring 26 33 04 43

Er du vicevært for et ejendomsselskab og søger en seriøs samarbejdspartner til at klare rengøringen?

Ring 26 33 04 43

Drømmer du om et skinnende rent hjem til en fest, men orker ikke selv at gøre det?

Ring 26 33 04 43

Er du utilfreds med din rengøringshjælp/dit rengøringsselskab? Ring 26 33 04 43